Am lansat servicii de hosting SSD in Germania

Pentru detinatorii de site-uri care au ca si target de audienta Europa de Vest am lansat servicii de hosting SSD localizate intr-un datacenter ultramodern din Nuremberg, Germania. Prima linie lansata este EntrySSD, cu aceleasi caracteristici tehnice ca si ale pachetelor din Romania, avand un cost suplimentar de 0.5 euro + tva pe luna fata de ... Continuare »

23rd Feb 2018
Suportul tehnic oferit in perioada Sarbatorilor de Iarna

Dragi Clienti,

Va informam ca suportul tehnic va fi oferit in zilele libere legale din perioada Sarbatorilor de Iarna (25, 26 Decembrie si 1 si 2 Ianuarie) prin intermediul tiketelor.

Va dorim Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Echipa tehnica Hostvision!

24th Dec 2017
Clarificări suplimentare din partea ROTLD privind noua politica pentru domeniile .RO

Clarificări suplimentare furnizate de ROTLD, publicate pe rotld.ro in 15.12.2017 Ștergerea domeniilor .ro se efectuează în două moduri: La solicitarea deținătorului dreptului de utilizare, conform procedurii de ștergere de pe site-ul RoTLD de la secțiunea „Ștergere Domeniu”. Automat, în urma neachitării contravalorii ... Continuare »

21st Dec 2017
Modificari anuntate pentru domeniile .RO de catre ICI RoTLD

ICI RoTLD este institutia publica aflata in coordonarea Ministerului Comunicatiilor si este desemnata de Guvernul Romaniei sa gestioneze la nivel national inregistrarea, administrarea si regulile pentru domeniile .ro.Astfel, ICI RoTLD, a decis introducerea unei taxe de mentenanta anuala pentru domeniile nationale .RO si care se va aplica conform ... Continuare »

14th Dec 2017
Promo upgrade Personal Hosting -> EntrySSD

Vrei mai multa viteza SSD pentru pagina ta? Daca ai un pachet Personal poti trece la noile pachete EntrySSD cu o reducere la factura de upgrade. 20% reducere daca faci upgrade pana la 30 Noiembrie 2017 10% reducere daca faci upgrade pana la 31 Decembrie 2017Foloseste cuponul cand faci upgrade din contul de client: ENTER-SSDNota:- reducerea se ... Continuare »

2nd Nov 2017
Viteza SSD acum de la 1.75 euro + tva pe luna

Castiga viteza pentru siteul tau cu noile pachete EntrySSD incepand cu 1.75 euro + tva pe luna.

Acestea ruleaza pe o infrastructura hardware puternica de ultima generatie pentru a va oferi resursele, viteza si stabilitatea de care aveti nevoie.

Descoperiti specifiicatiile Entry SSD pe pagina dedicata.

27th Oct 2017
Inregistrati domenii .EU la doar 4.99 euro pe primul an

Profitati acum de oferta limitata disponibila pentru domeniile .EU:4.99 euro + TVA        pe primul anfolositi cuponul   EU-PROMO    la check-out!Detalii oferta:- reducerea se obtine prin aplicarea cuponului de 5 euro la finalizarea comenzii de inregistrare (check-out)- se aplica doar la inregistrarea domeniilor .EU pe 1 an- valabilitate ... Continuare »

11th Jul 2017
Castiga viteza cu noile Business SSD de la 5.9 euro pe luna

Am lanat noile pachete Business SSD pentru a oferi un mix de resurse si performanta la un pret accesibil. Pachetele ruleaza pe ultima generatie de hardware performant ultrarapid si beneficiaza de CloudLinux, LiteSpeed, Cpanel, AntiMalware etc.In plus este disponibil LiteSpeed Cache pentru Wordpress, care ofera cache la nivel de webserver pentru ... Continuare »

23rd Jun 2017
Inregistreaza domeniul tau .SRL la doar 4.9 euro pe primul an

Domeniile .SRL sunt ideale daca vrei sa fi diferit, sa transmiti incredere sau sa iti securizezi brandul.Profita acum de oferta limitata la domeniile .SRL care incepe la 1 MAI 2017 si va fi valabila pe o perioada limitata.Doar 4.9 euro + TVA pe primul an.Aplica cuponul de reducere VREAU.SRL pentru a beneficia de reducere!Conditii: Oferta este ... Continuare »

28th Apr 2017
FLASH PROMO HOSTING UPGRADE 50% pana la 30 APRILIE 2017!

Profita acum de reducerea de 50% la serviciile de hosting disponibila doar pana la 30 Aprilie 2017!Acum puteti beneficia de mai multe resurse pentru pachetul dumneavoastra de hosting la un cost de upgrade cu 50% mai mic.Va oferim un discount de 50% la orice proforma de upgrade pentru serviciile de hosting pana la data de 30 Aprilie 2017. Puteti ... Continuare »

20th Apr 2017