Apr 20th FLASH PROMO HOSTING UPGRADE 50% pana la 30 APRILIE 2017!

Profita acum de reducerea de 50% la serviciile de hosting disponibila doar pana la 30 Aprilie 2017!Acum puteti beneficia de mai multe resurse pentru pachetul dumneavoastra de hosting la un cost de upgrade cu 50% mai mic.Va oferim un discount de 50% la orice proforma de upgrade pentru serviciile de hosting pana la data de 30 Aprilie 2017. Puteti ... Continuare »

Mar 3rd Noul hosting Magento SSD pentru performanta ridicata

Dragi clienti,Imi face placere sa va anunt ca am lansat o noua linie de hosting SSD  dedicata magazinelor dezvoltate pe platforma Magento 2.x. Am dezvoltat hostingul Magento SSD impreuna cu firme de development specializate pe Magento pentru a oferi cea mai buna experienta posesorilor de magazine.Utilizam cel mai performant hardware de pana acum, ... Continuare »

Sep 16th Flash Sale domenii .COM & .NET

Puteti inregistra domenii .COM sau .NET la urmatoarele preturi: .COM - 7.9 euro + tva .NET – 9.9 euro + tva .COM sau .NET - GRATUIT impreuna cu orice pachet de hosting (se achita valoarea hostingului).   Cupoane valabile: FLASH-D-SEP16 - pentru reducere domenii FLASH-DPLUSH-SEP16 – pentru reducere domeniu + hosting   - Oferta este ... Continuare »

Jun 13th Noi optiuni pentru domeniile .RO disponibile in contul de client

In urma colaborarii avute cu departamentul de dezvoltare al RoTLD am adaugat noi optiuni pentru administrarea domeniilor .RO in contul de client Hostvision.   Astfel, din contul de client veti putea sa modificati urmatoarele informatii de contact pentru domeniile .RO, (pana in acest moment se puteau efectua doar direct pe pagina ... Continuare »

May 13th Promo upgrade 15% pentru orice pachet de hosting pana la 31 Mai 2016

Aveti nevoie de mai multe resurse alocate pachetului dvs de hosting?

Puteti face acum upgrade la un pachet mai mare cu o reducere de 15% din proforma de upgrade.

Upgrade-ul se face din contul de client de pe pagina contului de hosting.

Pentru reducere aplicati cuponul: PROMO-UPGRADE-15

Feb 12th Noul modul anti-malware integrat in contul de client

Dupa ce in urma cu aproximativ 2 luni am implementat probabil cea mai performanta solutie anti-malware existenta in acest momentla nivel de server, colegiii nostri de la development au dezvoltat un nou modul pentru contul de client care va asigura o gestiune si informare mai buna asupra eventualelor atacuri malware care au loc la nivelul conturile ... Continuare »

Feb 10th Noi facilitati disponibile in contul de client

Pentru ca obiectivul nostru este sa oferim o experienta interactiva si o gestionare cat mai usoara a servciilor noastre am adaugat noi facilitati in contul de client Hostvision.Pentru clientii care detin un cont de hosting activ la Hostvision oferim urmatoarele optiuni disponibile pe pagina dedicata pachetului de hosting:- accesare directa cont ... Continuare »

Dec 7th Oferta speciala: 30% discount la upgrade pentru oricare pachet de hosting pana la 31 Decembrie 2015!

Oferta speciala: 30% discount la upgrade pentru oricare pachet de hosting pana la 31 Decembrie 2015!Acum puteti beneficia de mai multe resurse pentru pachetul dumneavoastra de hosting la un cost de upgrade cu 30% mai mic.Va oferim un discount de 30% la orice proforma de upgrade pentru hosting pana la data de 31 Decembrie 2015. Puteti face comanda ... Continuare »

Oct 29th TRACK.DOMAINS noul serviciu de monitorizare a statusului domeniilor de la HostVision

TRACK.DOMAINS noul serviciu de monitorizare a statusului domeniilor de la HostVision

Oct 17th EXTREME SSD Hosting - performanta si viteza

EXTREME SSD Hosting - creat pentru performanta si viteza superioare.Noile pachete de hosting EXTREME SSD imbina performantele ultimei generatii de procesoare duale Intel E5 cu viteza discurilor SSD PRO, a memoriei RAM generoase si a serverului dedicat pentru baze de date MariaDB(MySQL). Bazele de date sunt procesate de un server dedicat, echipat ... Continuare »