ICI RoTLD este institutia publica aflata in coordonarea Ministerului Comunicatiilor si este desemnata de Guvernul Romaniei sa gestioneze la nivel national inregistrarea, administrarea si regulile pentru domeniile .ro.

Astfel, ICI RoTLD, a decis introducerea unei taxe de mentenanta anuala pentru domeniile nationale .RO si care se va aplica conform comunicatelor transmise de aceasta institutie. Informatiile complete privind aceasta decizie sunt publicate pe site-ul institutiei, rotld.ro.

Pana in acest moment domeniile nationale .RO au fost inregistrate pe o perioada nedeterminata conform regulamentelor in vigoare, nefiind solicitata o taxa anuala de mentenanta pentru detinatori.
Pe site-ul rotld.ro este deja disponibila o functie de verificare a datei de expirare a fiecarui domeniu in functie regulile decise de ICI ROTLD.

Noi vom primi de la ROTLD in mod automat datele de expirare a domeniilor aflate in administrarea noastra si vom trimite proforme catre detinatorii domeniilor respective. Aceste date vor fi disponibile in contul de client pentru fiecare domeniu.
Joi, Decembrie 14, 2017« înapoi