Sărbători Fericite! Orar suport perioada sărbătorilor!

Orar special suport telefonic si chat in perioada Sarbatorilor de Iarna: 24.12.2018 - suportul telefonic si chat până la ora 14, ulterior se ofera suport prin sistemul de tikete (sau prin mail la ) 25, 26.12.2018 - se oferă suport prin sistemul de tikete (sau prin mail la ) 31.12.2018 - suportul telefonic si chat până la ora 14, ulterior ... Continuare »

24th Dec 2018
Atentionare privind un nou tip de atac informatic

Se pare ca este un nou tip de atac cu recompensa, prin care se transmite un mail prin care atacatorul ne anunta ca a reusit sa fure parola casutei de mail si solicita o recompensa in Bitcoin.Din mesaj reiesie ca atacatorii au acces la calculatoarele/deviceuri-urile dumneavoastra (your operating system) si atfel au reusit sa instaleze malware si sa ... Continuare »

20th Oct 2018
Important: cPanel va retrage aplicatia pentru webmail SquirrelMail

cPanel a anuntat ca va renunta la utilitarul de webmail SquirrelMail incepand cu versiunea 78. Aceasta decizie a fost luata datorita faptului ca softul nu a mai fost dezvoltat, comunitatea de developeri care era responsabila cu acest proiect renuntand la el.Dupa retragerea acestei aplicatii, utilizatorii vor putea folosi serviciul de webmail prin ... Continuare »

7th Sep 2018
Domeniile „.ro” pentru care nu s-a plătit serviciul de mentenanţă anuală vor fi şterse din 30 august

Ministerul Comunicatiilor anunta ca incepând de mâine, 30 august a.c., Registrul de Domenii.ro va şterge primele domenii pentru care nu s-a plătit serviciul de mentenanţă anuală înainte de data expirării, acestea fiind programate la ștergere automată. Ștergerea se efectuează după 90 de zile de la data expirării domeniului, dacă în ... Continuare »

29th Aug 2018
Am lansat servicii de hosting SSD in Germania

Pentru detinatorii de site-uri care au ca si target de audienta Europa de Vest am lansat servicii de hosting SSD localizate intr-un datacenter ultramodern din Nuremberg, Germania. Prima linie lansata este EntrySSD, cu aceleasi caracteristici tehnice ca si ale pachetelor din Romania, avand un cost suplimentar de 0.5 euro + tva pe luna fata de ... Continuare »

23rd Feb 2018
Suportul tehnic oferit in perioada Sarbatorilor de Iarna

Dragi Clienti,

Va informam ca suportul tehnic va fi oferit in zilele libere legale din perioada Sarbatorilor de Iarna (25, 26 Decembrie si 1 si 2 Ianuarie) prin intermediul tiketelor.

Va dorim Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Echipa tehnica Hostvision!

24th Dec 2017
Clarificări suplimentare din partea ROTLD privind noua politica pentru domeniile .RO

Clarificări suplimentare furnizate de ROTLD, publicate pe rotld.ro in 15.12.2017 Ștergerea domeniilor .ro se efectuează în două moduri: La solicitarea deținătorului dreptului de utilizare, conform procedurii de ștergere de pe site-ul RoTLD de la secțiunea „Ștergere Domeniu”. Automat, în urma neachitării contravalorii ... Continuare »

21st Dec 2017
Modificari anuntate pentru domeniile .RO de catre ICI RoTLD

ICI RoTLD este institutia publica aflata in coordonarea Ministerului Comunicatiilor si este desemnata de Guvernul Romaniei sa gestioneze la nivel national inregistrarea, administrarea si regulile pentru domeniile .ro.Astfel, ICI RoTLD, a decis introducerea unei taxe de mentenanta anuala pentru domeniile nationale .RO si care se va aplica conform ... Continuare »

14th Dec 2017
Promo upgrade Personal Hosting -> EntrySSD

Vrei mai multa viteza SSD pentru pagina ta? Daca ai un pachet Personal poti trece la noile pachete EntrySSD cu o reducere la factura de upgrade. 20% reducere daca faci upgrade pana la 30 Noiembrie 2017 10% reducere daca faci upgrade pana la 31 Decembrie 2017Foloseste cuponul cand faci upgrade din contul de client: ENTER-SSDNota:- reducerea se ... Continuare »

2nd No 2017
Viteza SSD acum de la 1.75 euro + tva pe luna

Castiga viteza pentru siteul tau cu noile pachete EntrySSD incepand cu 1.75 euro + tva pe luna.

Acestea ruleaza pe o infrastructura hardware puternica de ultima generatie pentru a va oferi resursele, viteza si stabilitatea de care aveti nevoie.

Descoperiti specifiicatiile Entry SSD pe pagina dedicata.

27th Oct 2017