Termene pentru suspendarea serviciilor. Cand se primesc notificarile de prelungire a serviciilor?

Pentru serviciile active in sistemul nostru, proformele de prelungire se emit automat cu aproximativ 14 zile inainte de data de expirare a serviciului. Exceptie fac prelungirile de domenii, pentru acestea proformele de reinnoire se emit cu  aproximativ 45 de zile inainte de data expirarii.

Pentru pachetele de gazduire, daca facturile proforme nu sunt achitate in aproximativ o luna de la data scadenta, serviciile facturate vor fi automat suspendate. In cazul in care exista situatii in care nu puteti achita in timp util factura, va rugam sa ne contactati pe contact@hostvision.ro pentru a seta o prelungire in sistemul nostru, astfel se va amana suspendarea pachetului de gazduire in mod automat pana la data la care s-a setat ca se va efectua plata.

In cazul domeniilor, daca profolmele de reinnoire nu sunt achitate pana la data scandenta ele vor fi automat dezactivate si domeniile vor expira, functionalitatea acestora fiind sistata, iar in functie de tipul de domeniu, exista o perioada de gratie in care pot fi reactivate. In cazul in care nu se plateste domeniul se va sterge si va fi liber de inregistrare.

Pentru majoritatea extensiilor de  domenii este necesar sa se achite o taxa supliementara de reactivare (scoatere din carantina) care poate ajunge pana la 250 de euro + tva in cazul in care domeniile  au expirat deoarece nu au fost prelungite in perioada de valabilitate sau inainte de terminarea perioadei de gratie.

Este extrem de important sa reinnoiti domeniile inainte de data de expirare pentru a evita dezactivarea acestora, intrarea lor in carantina sau ulterior stergerea lor. In acest caz exista posibilitatea pierderii domeniului daca este inregistrat de o terta parte.

 

  • 0 utilizatori au considerat informaţia utilă
Răspunsul a fost util?

Articole similare

Returul in 30 de zile pentru serviciile de hosting

Chiar daca lucram permanent pentru a oferi o experienta pozitiva clientilor nostri, stim ca...

Facturi Fiscale

Facturile fiscale sau proformele pentru serviciile de gazduire web si pentru inregistrarile de...

Cum se efectueaza plata cu cardul

Plata facturilor cu cardul sau PayPal se face din contul de client, urmand urmatorii pasi:-...

Care sunt conturile bancare firmei Hostvision?

Pentru achitarea unei proforme prin intermediul Card/PayPal trebuie sa se urmeze pasii urmatori:...

Achizitionarea unui pachet de gazduire din contul de client

In tutorialul urmator veti gasi pasii  pentru a achizitiona un pachet de gazduire din contul de...