Achizitionarea unui pachet de gazduire din contul de client

In tutorialul urmator veti gasi pasii  pentru a achizitiona un pachet de gazduire din contul de client Hostvision. Pentru a efectua comanda, trebuie sa va logati in contul de client pe acest link.

 

1.De la categoria Servicii se alege Comanda noua

 

 

2. In partea stanga sunt categoriile pachetelor de gazduire si in partea dreapta se vor afisa pachetele de gazduire aferente categoriei selectate. De exemplu, daca se doreste achizitionarea unui pachet minim Entry SSD1, se da click pe categoria Entry SSD si se alege pachetul de gazduire Entry SSD1 si se da click pe butonul Comanda acum.

 

3.  In urmatorul pas va trebui sa alegeti o optiune dintre cele trei:

  • Inregistrati un domeniu nou- daca nu aveti inregistrat inca domeniul pentru care doriti sa achizitionati pachetul de gazduire
  • Transfer domeniul de la un alt registrar- daca domeniul exista deja inregistrat la o alta firma dar se doreste transferul in administrarea noastra
  • Am domeniul meu(voi actualiza nameserverele)- daca aveti deja inregistrat domeniul si doriti sa achizitionati doar pachetul de gazduire

In acest tutorial sunt descrisi pasii pentru a achizitiona un pachet de gazduire pentru un domeniu existent. Bifand ultima optiune, va trebui sa treceti numele domeniului si extensia acestui si sa se dea click pe butonul Utilizat.

 

4. Pe urmatoarea pagina apar optiuni suplimentare pe care le puteti achizitiona pe langa pachetul de gazduire. IP-ul dedicat si certificatul SSL asigura un plus de securitate pentru site-ul dvs. In cazul in care stocati date personale sau site-ul dvs va fi de e-commerce, este recomandat sa achizitionati un certificat SSL.

Exista posibilitatea sa schimbati perioada de plata de la Tipul abonamentului. In cazul in care pachetul de gazduire se achizitioneaza pe un an, in oferta actuala se  vor primi doua luni gratuite suplimentar. Dupa modificari, daca totul este in regula, se da click pe butonul Continuare.

 

 

5.  In pasul urmator puteti verifica daca este perioada de plata este cea dorita si, daca s-a ales pachetul de gazduire dorit. Daca totul este in regula, se da click pe butonul Finalizare comanda.

 

6. In ultimul pas, se pot modifica datele de facturare. Se alege metoda de plata si se bifeaza ca s-a citit Contractul de Furnizare a Serviciilor HostVision srl si ca sunteti de acord. Dupa ce s-au efectuat acesti pasi, se da click pe Finalizare comanda.

 


 

7. Dupa finalizarea comenzii, se va afisa factura proforma si o veti putea accesa si plati online cu cardul daca se da click pe butonul  Pay now in partea de sus pe factura proforma deschisa.

Nota: Anumite informatii sau imagini cuprinse in acest tutorial pot sa difere in functie de versiunea de cPanel avuta.

  • 1 utilizatori au considerat informaţia utilă
Răspunsul a fost util?

Articole similare

Returul in 30 de zile pentru serviciile de hosting

Chiar daca lucram permanent pentru a oferi o experienta pozitiva clientilor nostri, stim ca...

Facturi Fiscale

Facturile fiscale sau proformele pentru serviciile de gazduire web si pentru inregistrarile de...

Cum se efectueaza plata cu cardul

Plata facturilor cu cardul sau PayPal se face din contul de client, urmand urmatorii pasi:-...

Care sunt conturile bancare firmei Hostvision?

Pentru achitarea unei proforme prin intermediul Card/PayPal trebuie sa se urmeze pasii urmatori:...

Termene pentru suspendarea serviciilor. Cand se primesc notificarile de prelungire a serviciilor?

Pentru serviciile active in sistemul nostru, proformele de prelungire se emit automat cu...