Anularea serviciului de hosting/gazduire din contul de client

Serviciul de hosting  se poate anula direct din contul de client Hostvision ( https://client.hostvision.ro/clientarea.php ).


1.In primul rand trebuie sa va logati in contul de client

2. Dupa logarea in contul de client selectati "Servicii" -> "Serviciile mele"



3.Selectati produsul pe care doriti sa il anulati, iar apoi alegeti din categoria "Actiuni" optiunea "Anuleaza Serviciul".

 

Recomandat este sa salvati un backup al contului inainte de data scadenta pe un device local in cazul in care pe viitor doriti sa reluati activitatea.
  • 0 utilizatori au considerat informaţia utilă
Răspunsul a fost util?

Articole similare

Oferiti suport tehnic telefonic?

Prin telefon se ofera doar informatii referitoare la procesul de vanzari/achizitii si consultari...

Oferiti suport tehnic online?

Oferim suport tehnic doar prin intermediul ticketelor (email) in zilele legale de lucru (Luni -...

Procedura de modificare adresa email principala pentru contul de client Hostvision

Aceasta procedura are rolul de a proteja datele dumneavoastra stocate in contul de client prin...

Upgrade-ul serviciului de hosting din contul de client

Site-urile web se dezvolta si se schimba pe parcursul timpului si este absolut normal ca la un...

WinMTR

WinMTR este varianta pentru Windows a utilitarului MTR ce combina comenzile traceroute cu ping...